اخذ اقامت



















دوست من سلام

از اینکه وقت گذاشتی و مطالب ما رو می‌خونی ازت ممنونم.

میخوام درباره اقامت تو ترکیه بهت اطلاعاتی بدم.

قبل از هر چیز یه سری اطلاعات عمومیه که بد نیست بدونی.

۱- اقامت توریستی ۳۰ سال هم که تمدید بشه منجر به اقامت دائم نمیشه.

۲- اخذ پاسپورت ترکیه وقتی قابل انجامه که شما اقامت دائم رو داشته باشین. شرایطشم خیلی ساده نیس.

۳- شما وقتی اقامت توریستی می‌گیری فقط می‌تونی تو ترکیه زندگی کنی و فرزندانتون مدرسه برن، اجازه کار کردن ندارین.

          

انواع اقامت تو کشور ترکیه

حالا که این اطلاعات دستت اومد اگه تصمیم داری اقامت ترکیه رو داشته باشی بخون و برو پایین.

اقامت از طریق سرمایه‌گذاری: میخوام اقامت از طریق سرمایه‌گذاری بگیرم. چکار باید بکنم؟

اقامت توریستی: میخوام اقامت توریستی بگیرم. چکار باید بکنم؟

اقامت تحصیلی: میخوام اقامت تحصیلی بگیرم. چکار باید بکنم؟

اقامت کاری: میخوام اقامت کاری بگیرم. چکار باید بکنم؟

 

میخوام اقامت از طریق سرمایه‌گذاری بگیرم. چکار باید بکنم؟

تو این نوع اقامت شما اول یه ملک تو ترکیه می‌خرین. وقتی سند بنامتون شد درخواست اقامت می‌کنین.

پروسه کاری این نوع اقامت شبیه اقامت توریستیه (به اقامت توریستی مراجعه کنین) با این تفاوت که وقتی شما ملک می‌خرین و تا ۵ سال نمی‌فروشین و هر ساله اقامتتونو تمدید می کنین، بعد ۵ سال می‌تونین درخواست اقامت دائم کنین.

شرکت ما با معرفی بهترین املاک ترکیه از لحظه تصمیم شما تا بنام شدن سندتون و حتی بعد از اون، کنار شماست.

 

میخوام اقامت توریستی بگیرم. چکار باید بکنم؟

اتباع ایرانی می‌تونن بدون ویزا وارد کشور ترکیه بشن و طبق قانون، بدون نیاز به هیچ مدرکی ۳ ماه در ۶ ماه اقامت داشته باشن.

۳ ماه در ۶ ماه یعنی چی؟ یعنی هر زمانی که شما با پاسپورت ایرانی وارد ترکیه می‌شین، پلیس گذرنامه تو سیستم کامپیوتری به ۶ ماه گذشته شما نگاه می‌کنه و تو این ۱۸۰ روز شما نباید بیشتر از ۸۹ روز تو ترکیه  مونده باشین. به‌عبارت دیگه تو ۱۸۰ روز ۸۹ روز مجازین تو ترکیه باشین. اگه زیر۸۹ روز باشین و به کشور ورود کنین و موقع خروج از ۸۹ روز بالاتر مونده باشین جریمه نقدی می‌شین.

اما اگه بخواین بیشتر از این مدت تو ترکیه اقامت داشته باشین باید درخواست اقامت توریستی کنین.

الان مدتیه اقامت توریستی ۲ ساله میدن و پایان این مدت قابل تمدیده.

برای اخذ این اقامت یه سری مدارک لازمه و مراحل خاصی باید طی بشه.

شرکت ما از صفر تا صد این مراحل رو برای شما و خانواده محترمتون انجام میده.

فقط کافیه فرم درخواست وقت ملاقات از اداره مهاجرت رو دانلود کنین، پر کنین و برای ما بفرستین.

بعد تکمیل فرم، یه سری مدارک شخصی مثل عکس و کپی گذرنامه لازمه که اونا رو هم به موقع می‌فرستین و ما پروسه اخذ اقامت توریستی شما رو استارت می‌کنیم.

ما برای شما چکار می‌کنیم؟

۱-  تنظیم قرار ملاقات با اداره مهاجرت از طریق اینترنت

۲- اخذ شماره مالیاتی

۳- تنطیم اجاره‌نامه رسمی برای محل سکونت شما

۴- انجام بیمه درمانی یک یا دو ساله بنا به خواست شما

۵- گشایش حساب بانکی

۶- ترجمه رسمی پاسپورت

۷- تنظیم مدرک مالی مورد نیاز مبنی بر موجودی ۶۰۰۰ دلاری شما

اداره مهاجرت یه قرار ملاقات به نام شما صادر میکنه که سیستمیه، یعنی هیچ کس نمی‌تونه تو تعیین اون دخالت کنه. ما اونو به شما اطلاع می‌دیم و شما باید تو اون تاریخ با مدارک شخصی بیاین ترکیه. بقیه کارا رو هم ما انجام دادیم.

وقتی ملاقات انجام شد شما رسماً مقیم ترکیه هستین و می‌تونین نامحدود رفت و آمد کنین. کارت اقامتتون هم بین ۳ تا ۴ هفته بعد میاد به آدرستون.

 

میخوام اقامت تحصیلی بگیرم. چکار باید بکنم؟

وقتی شما با هدف تحصیل به ترکیه میاین بهتره از این نوع اقامت استفاده کنین. تحصیل میتونه تو مقطع قبل دانشگاه (مدرسه)، دانشکاه و بعد دانشکاه باشه. حتی ثبت‌نام تو کلاسای آموزش زبان ترکی مثل تومر هم قابل قبوله.

مادامی که شما تو ترکیه مشغول به درس خوندن هستین می‌تونین از این اقامت استفاده کنین و هر ساله تمدیدش کنین. تو این نوع اقامت نیازی به اجاره‌نامه رسمی هم نیست. همون گواهی اشتغال به تحصیل کفایت می‌کنه.

کسایی که اینجا می‌رن دانشگاه بعد فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار می‌شن و خودبخود بعد چند سال اقامت دائم و پاسپورت ترکیه رو می‌گیرن.

از اونجایی که تنوع مدرسه و دانشگاه تو ترکیه خیلی زیاده و اقامت تحصیلی هم یه کار تخصصیه، نمی‌تونیم اینجا همشو توضیح بدیم.

اگه شما مد نظرتون این نوع اقامته باید تماس بگیرین و از مشاوره تخصصی رایگان ما استفاده کنین. خیلی مهمه که چه رشته‌ای می‌خواین بخونین، با چه بودجه‌ای، کدوم شهر و به چه زبانی.

ما بر اساس نیاز شما بهتون مشاوره و اطلاعات می‌دیم.

 

میخوام اقامت کاری بگیرم. چکار باید بکنم؟

برای کسب اطلاعات در  این زمینه لطفا به بخش اخذ اجازه کاری در منو خدمات مراجعه نمایید.

 

نظرات ارسال شده
4.6 /5 20 5 1
فرم ارسال نظرات
محصولات مرتبط