اخذ اجازه کار



















 

میخوام اقامت کاری بگیرم. چکار باید بکنم؟
 

به ۲ روش می‌تونین اقامت کاری بگیرین.

الف) اقامت از طریق استخدام: راهش اینه که یه شرکت ترک شما رو بخواد. یعنی یه تخصصی داشته باشین که اون شرکت بهش نیاز داشته باشه. در این‌صورت شما درخواست استخدام می‌کنین و اون شرکت هم شما رو پذیرش می‌کنه و از لحظه پذیرش، شما هم اقامت کاری می‌گیرین هم اجازه کار دارین.

این مدل اقامت عالیه، فقط یه مشکلی هست. طبق قانون وزارت کار ترکیه زمانی یه شرکت ترک می‌تونه یه فرد خارجی رو استخدام کنه که هیچ فرد ترکی تخصص اونو نداشته باشه و این کار رو خیلی مشکل و محدود می‌کنه.

یعنی اولویت همیشه با استخدام ترکهاست و بعد خارجیا.

ما تو این روش فقط می‌تونیم بنگاه‌های کاریابی رو بهتون معرفی کنیم و بقیه کاراش با خودتونه.

ب) اقامت از طریق ثبت شرکت: تو این روش شما یه شرکت تو ترکیه ثبت می‌کنین، بعد رو شرکت اقامت می‌گیرین و اگه تا ۵ سال شرکت رو فعال نشون بدین اقامت دائم می‌گیرین.

طبق قانون ترکیه، شرکت فعال شرکتیه که ۵ تا کارمند ترک استخدام کنه. (کارآفرین باشه) یعنی حق بیمه ۵ نفر پرداخت بشه.


 

میخوام اجازه کار بگیرم. چکار باید بکنم؟

با ثبت شرکت شما اجازه کار ندارین و باید جداگانه اونو درخواست کنین. وقتی اجازه کارتون بیاد به تبع اون اقامت کاری هم می‌گیرین.

برای دریافت اجازه کار کافیه دیپلم مؤسس شرکت رو به ما بدین، بقیه کاراش با ما. یه چیزی حدود ۴۵ روز کاری هم زمان می‌بره. این کار هم می‌تونه از اینجا پیگیری بشه هم از ایران.

نظرات ارسال شده
4.5 /5 20 5 1
فرم ارسال نظرات
محصولات مرتبط